Držićevci znaju zašto je važno odvajati otpad

U sklopu kampanje „Cooltura odvajanja otpada“ naše djelatnice Lucija Šajić i Vikica Bautović održale su eko radionicu za učenike 2.B razreda O.Š. Marina Držića.

Na radionici su učenici naučili kako otpad nije smeće, što je recikliranje te zašto je važno brinuti o pravilnom odvajanju i odlaganju otpada. Učenici su radionice odlično prihvatili te nakon kratke prezentacije i sami sudjelovali u odvajanju otpada stavljajući pojedine vrste otpada u obliku magneta, na table koje su predstavljale spremnike za otpad. Zadatak su obavili bez greške, te su zaslužili čistu peticu!

Naši drugaši sada puno znaju o otpadu te vjerujemo kako će stečeno znanje i naviku odvajanja prenijeti na svoje ukućane i prijatelje.

 

U Dubrovniku, 03.04.2023. godine

 

 

 

 

 

 

 

 

NovostiVidi sve

Obavijest o primjeni Cjenika za usluge po narudžbi

Obavještavamo sve korisnike naših usluga da od 1. listopada 2023. godine započinjemo s primjenom Cjenika za usluge po narudžbi.

Više...

Obavijest korisnicima koji imaju vlastite spremnike za otpad

Sukladno Zakonu o gospodarenju otpadom i Odluci o načinu pružanja javne usluge sakupljanja komunalnog otpada, kao Davatelj javne usluge u obvezi smo svaki spremnik putem kojeg se otpad prikuplja propisno označiti.

Više...

Obavijest stanovnicima Komolca

Dana 21. kolovoza 2023. godine ukida se odlagalište u Komolcu kod kućnog broja 25A .

Više...