Ni snijeg ih ne moze omesti

U srijedu je snijeg iznenadio naše sugrađane, ali ne i djelatnike Čistoće, koji su se spremno uhvatili u koštac s ovim vremenskim neprilikama.

Već oko 4 sata ujutro započeli su prikupljanjem otpada te uspjeli preuzeti sav otpad sa odlagališta prve gradske zone. Preko 40 djelatnika sudjelovalo u čišćenju i posipanju nogostupa kako bi pješacima koliko-toliko omogućili nesmetano kretanje gradskim ulicama.

Lopatama su otklanjali snijeg te uz pomoć ručnog posipača soli omogućili prohodnost pješačkih koridora.

U poslijepodnevnim satima djelatnici Čistoće priskočili su u pomoć i gradskim kotarevima kako bi se što prije i brže podijelila sol namijenjena za građanstvo.

U obavljanju svojega posla djelatnike Čistoće zaista ni snijeg ne može omesti.

NovostiVidi sve

Obavijest o obustavi odvoza glomaznog po narudžbi

Obavještavamo naše korisnike da se u razdoblju od 15. lipnja do 15. rujna neće vršiti usluga odvoza glomaznog otpada po narudžbi.

Više...

Čistoća u projektu URBAN-WASTE

Tvrtka Čistoća prepoznata i pozvana kao jedan od važnih dionika u projektu URBAN-WASTE-Urbane strategije gospodarenja otpadom u turističkim gradovima.

Više...

Edukativne radionice o gospodarenju otpadom

U proteklom razdoblju Čistoća je organizirala niz edukacija za svoje poslovne partnere, a riječ je većinom o hotelskim grupacijama, koje su prepoznale potrebu da svojim djelatnicima osiguraju odgovarajuću edukaciju o načinu odvajanja i važnosti primarne selekcije otpada.

Više...