Održane edukacija za male Primorce

Za male Primorce mjesec lipanj bio je u znaku očuvanja okoliša.

Naime, na poziv Općine Dubrovačko primorje održali smo niz tematskih predavanja i radionica za djecu predškolskog i školskog uzrasta o važnosti odvajanja i zbrinjavanju otpada, ključnih elemenata kada je riječ o očuvanju i zaštiti okoliša.

Učenike osnovnih škola Slano te Primorje u Smokovljanima učili smo kako gospodariti otpadom, o recikliranju i kompostiranju dok smo za mališane Dječjeg vrtića Slano organizirali posjet reciklažnom dvorištu u Banićima.

Podsjećamo, u okviru kampanje  „Cooltura odvajanja otpada“ kontinuirano provodimo edukacije i aktivnosti usmjerene na usvajanje poželjnih navika u postupanju s otpadom te na podizanju razine svijesti mladih o vlastitoj ulozi u očuvanju okoliša.

Briga za okoliš počinje od najranije dobi i traje cijeli život, svjesni su toga u Općini Dubrovačko primorje. Stoga nam je bilo jako drago kada su nas pozvali da održimo edukacije za njihove najmlađe.

 

Dubrovnik, 14.06.2023. godine

NovostiVidi sve

Obavijest o primjeni Cjenika za usluge po narudžbi

Obavještavamo sve korisnike naših usluga da od 1. listopada 2023. godine započinjemo s primjenom Cjenika za usluge po narudžbi.

Više...

Obavijest korisnicima koji imaju vlastite spremnike za otpad

Sukladno Zakonu o gospodarenju otpadom i Odluci o načinu pružanja javne usluge sakupljanja komunalnog otpada, kao Davatelj javne usluge u obvezi smo svaki spremnik putem kojeg se otpad prikuplja propisno označiti.

Više...

Obavijest stanovnicima Komolca

Dana 21. kolovoza 2023. godine ukida se odlagalište u Komolcu kod kućnog broja 25A .

Više...