Primjena nove Uredbe o gospodarenju komunalnim otpadom

Poštovani korisnici,

prema Uredbi o gospodarenju komunalnim otpadom, koja je stupila na snagu 1. studenoga 2017. godine, svi gradovi i općine moraju imati riješen sustav odvojenog prikupljanja otpada, kao što i sva hrvatska kućanstva moraju odvojeno prikupljati otpad. Krajnji rok za primjenu iste je 1. studenoga 2018. godine, odnosno dok se ne ispune svi tehničko-tehnološki uvjeti za primjenu iste.

Do ispunjenja ovih uvjeta, odvoz i naplata komunalnog otpada vršit će se kao i do sada, a o svim promjenama bit ćete pravovremeno obavješteni putem lokalnih medija i naše web stranice.

 

Dubrovnik, 24.01.2018. godine

 

 

 

NovostiVidi sve

Gradonačelnik primio djelatnika Mimicu

Djelatnik Čistoće Mateo Mimica radeći svoj posao, pronašao je novčanik našeg sugrađanina i vratio mu ga sa čitavim sadržajem.Gradonačelnik mu je u znak zahvalnosti uručio i simboličan poklon.

Više...

„Otpadomjer“ – novi projekt Čistoće

Tvrtka Čistoća započela je s pilot projektom prikupljanja miješanog komunalnog otpada sa ciljem mjerenja količine odloženog miješanog komunalnog otpada iz domaćinstva.

Više...

Započeli radovi na sanaciji odlagališta Grabovica

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković sa suradnicima obišao je u utorak odlagalište otpada Grabovica gdje su započeli radovi na 1. fazi sanacije.

Više...