Ususret Danu planeta Zemlja

Dubrovačka Čistoća organizira posjete djece reciklažnom dvorištu i na taj način započinje tjedan obilježavanja Dana planeta Zemlje.

U proteklom razdoblju više od 200 djece vrtićke i školske dobi posjetilo je reciklažno dvorište te usvojilo znanja o važnosti odvajanju otpada.

Ovoga puta reciklažno dvorište posjetili su učenici prvih razreda Osnovne škole Marina Držića u pratnji svojih učiteljica. Djelatnici Čistoće objasnili su učenicima kako odvajanjem otpada čuvamo naš okoliš te ujedno pokazujemo koliko volimo i naš Grad. Da bi im posjet reciklažnom dvorištu ostao što dulje u sjećanju učenici su na poklon dobili i majice s vizualom Volim Dubrovnik kojim Čistoća nastoji podići svijet o važnosti odvajanja otpada, aktivnost sve presudniju za održavanje čistog i zdravog okoliša.

 

Dubrovnik, 14.04.2017. godine

 

 

 

 

 

 

 

NovostiVidi sve

Primjena nove Uredbe o gospodarenju komunalnim otpadom

prema Uredbi o gospodarenju komunalnim otpadom, koja je stupila na snagu 1. studenoga 2017. godine, svi gradovi i općine moraju imati riješen sustav odvojenog prikupljanja otpada, kao što i sva hrvatska kućanstva moraju odvojeno prikupljati otpad.

Više...

Podjela spremnika u Malom Zatonu

Obavještavamo mještane Malog Zatona da će se podjela spremnika za miješani komunalni otpad vršiti u prostorijama Doma kulture u Zatonu

Više...

Novo radno vrijeme mobilnog reciklažnog dvorišta Mokošica

Od ponedjeljka 02.10.2017. godine radno vrijeme mobilnog reciklažnog dvorišta Mokošica će biti:

Više...