Čišćenje javnih površina

Zadržavanje grada Dubrovnika na vrhu ljestvice čistih europskih gradova te skrb za očuvanje čistog i zdravog okoliša za sadašnje i buduće generacije misao je vodilja tvrtke Čistoća.

 

Važan dio odgovornosti tvrtke je zadržavanje grada Dubrovnika na vrhu ljestvice čistih europskih gradova, kao i skrb za očuvanje čistog i zdravog okoliša za sadašnje i buduće generacije.

Na održavanju čistoće javnih površina u našem timu zaposleno je preko stotinu čistaća koji bez obzira na vremenske prilike svakodnevno izlaze na teren i održavaju čistoću gradskih ulica kako bi našim sugrađanima i mnogobrojnim posjetiteljima boravak u Gradu bio što ljepši i ugodniji. Održavanje čistoće javnih površina osim ručnim čišćenjem obavlja se strojnim čišćenjem i pranjem, a za tu svrhu na raspolaganju imamo specijalna vozila i čistilice dizajnirane za uske gradske ulice.

Prateći svjetske trendove i inovacije na  polju održavanja čistoće javnih površina nabavljen je specijalni samohodni električni ulični usisavač koji ostvaruje impresivne rezultate u profesionalnom čišćenju javnih prostora, tih je u radu te ekološki prihvatljiv čime smo našu uslugu podigli na još veći nivo.